Apartament per shitje ne Vlore

January 14, 2015|  Article By :   | 

Apartament per shitje ne Vlore. Cmimi 54.000 euro – 63 m2, plotesisht i mobiluar prane detit.

Per te vizituar pronen ju lutem kontaktoni ne telefonin +355695196069 ose email: danushi@Property21albania.com!

 

Apartament per shitje ne VloreApartament per shitje ne Vlore 4

Apartament per shitje ne Vlore 6Apartament per shitje ne Vlore 8

Apartament per shitje ne Vlore 2Apartament per shitje ne Vlore 7

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -