Blerja e nje shtepie

danushi-property-vloreBlerja e nje shtepie, eshte nje investim i zgjuar dhe stimulues per te ardhmen tuaj. Nese jeni bleres per here te pare duke shpresuar te futeni ne treg apo nje pronar shtepie me eksperience ne kerkim te blerjes se pronave te reja, tani mund te jete koha per te blere.

Kur filloni kerkimin tuaj nje agjent DANUSHI Property mund te jete nje burim i çmuar per t’ju shpjeguar proçesin dhe per t’ju larguar disa nga streset dhe ankthet qe shoqerojne nje transaksion te tille, nder me te medhejte ne jeten tuaj. Ju mund t’i besoni nje Agjenti DANUSHI Property ne rrugen tuaj per tu bere pronar i nje prone.

Disa arsye per te blere

Pronesia e nje shtepie, ka disa avantazhe. Perpara dhe mbi te gjitha eshte siguria dhe liria e pasjes se nje hapesire qe eshte vertete e juaja,ndryshe nga hapesira me qira qe e zoteron dikush tjeter. Le ta themi hapur, eshte pothuajse e pamundur qe qirate te zbresin dhe ndersa qiraja juaj rritet, mund te jete e veshtire te parashikosh koston e banimit ne vitet qe pasojne ne te ardhmen. Pronaret e shtepive, kane nje kontroll shume me te madh mbi shpenzimet mujore. Ne terma afatgjata, nje pronar shtepie ka nje mundesi te rrise mireqenien, sepse shtepia vleresohet me shume me kalimin e kohes. Perveç avantazheve financiare, ka avantazhe te tjera te stilit te jeteses kur je pronar i nje shtepie, si psh mund ta dekorosh dhe mobilosh si te duash, mund te mbash nje kafshe shtepiake etj. Gjithashtu, te qenurit pjestar i nje lagjeje dhe nje komuniteti, ju ndihmon te krijoni lidhje dhe ju jep sensin e kenaqesise se perkatesise.

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -