Guida

Udhëzues për Proçesin e Shitjes                                            

Po kërkoni të shisni shtëpinë tuaj? Doni të dini vlerën e pronës tuaj?

 

Ju mund të gjeni përgjigje te pyetjeve tuaja duke kontaktuar

me një Agjent Profesionist të  Danushi Property.

Ne ju vijmë në ndihmë për vleresimin, analizen dhe përmbushjen

e plotë të nevojave tuaja.

 

 

LEXO ME SHUME >>

 

 

________________________________________________

Udhëzues për Proçesin e Blerjes

Përpara se të vendosni për shtëpinë që doni të blini

duhet të konsideroni disa faktorë.

Si fillim, konsideroni nevojat aktuale dhe të të ardhmes për shtëpi.

 

 

 

 

LEXONI ME SHUME >>

 

 

____________________________________________________________                           

 

Arsyet

ARSYET PSE TE ZGJIDHNI DANUSHI PROPERTY 

JUA BËN MË TË LEHTË BLERJEN OSE SHITJEN

E SHTËPISË SUAJ.

 

 

 

 

 

LEXO ME SHUME >>

 

___________________________________________________________________________

 

 

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -