Arsyet Pse Danushi Property

renting-house-through-professional-estate-agency-danushi-real-estateArsyet

ARSYET PSE AGJENCIA DANUSHI PROPERTY JUA BËN MË TË LEHTË BLERJEN OSE SHITJEN E SHTËPISË SUAJ.
1. AGJENTËT E KUALIFIKUAR TË REAL ESTATE-IT
Agjentët e real estate-it të Danushi Property kanë akses ndaj disa prej trajnimeve më të mira të industrisë së real estate-it, në këtë mënyrë ju mund të pushoni të qetë duke e ditur se shitja ose blerja e shtëpisë suaj është në duart e një agjenti të pasurive të patundshme të mirë trajnuar.

2. PËRGATITJA PËR “LISTIMIN” E NJË SHTËPIE QË DO TË SHITET

Te krijosh nje pershtypje te mire qe ne fillim, shpesh shihet si celesi i suksesit per shitjen e cdo prone. Agjentet real estate te Danushi Property do t’ju udhezojne si ta prezantoni sa me mire pronen tuaj.

3. MONITORIMI I AKTIVITETEVE DHE REZULTATEVE
Agjentet real estate te Danushi Property jane te mire informuar persa i perket teknikave te marketingut qe i pershtaten me se miri nevojave tuaja. Monitorimi i rezultateve do te mbaj ne qender te vemendjes blerjen ose shitjen e shtepise suaj.

4. MENAXHIMI I DETAJEVE
Nuk eshte detyra juaj te shqetesoheni per detajet! Agjentet tane jane te pergatitur per te menaxhuar te gjitha problemet qe ju mund te keni persa i perket real estate-it.

5. VENDOSJA E ÇMIMIT TE DUHUR
Agjentet real estate te Danushi Property do t’ju keshillojne lidhur me tendencat e tregut dhe do t’ju ndihmojne per cmimet.

6. NEGOCIMI
Te punosh me nje negociator te kualifikuar sic eshte agjenti real estate i Danushi Property, i cili i kushton vemendje te vecante interesave tuaja, mund te sherbeje per rritjen e shanseve tuaja per ta shitur shtepine me cmimin qe deshironi.

7. INFORMIMI JUAJ
Nuk keni pse te shqetesoheni per ate cka ndodh! Agjentet real estate te Danushi Property do te komunikojne me ju per t’ju informuar mbi detajet e transaksionit te real estate-it tuaj.

8. SHËRBIMET PLOTËSUESE

Nese keni nevoje per nje hua, sigurim dhe vleresim prone, vertetim pronesie, konsulence ligjore dhe menaxhim per pasurite e paluajtshme, me ane te sistemit te tij, Danushi Property, Ju vjen ne ndihme dhe Ju ofron nje pakete te plote sherbimesh.

NE MOMENNTIN QE VENDOSNI TE SHISNI  APO JEPNI ME QERA PRONEN TUAJ, NE MUND T’JU NDIHMOJME ME SHENJAT TONA DALLUESE! Danushi Property,ESHTE PARTNERI JUAJ NE KETE PROCES.

9. GARANCIA E SHËRBIMIT te DANUSHI PROPERTY

Perkushtimi dhe korrektesia e agjentit , jane pjese e pandashme e filozofise sone. Ne ju ofrojme sigurine e marredhenies agjent-klient nepermjet nenshkrimit te nje certifikate garancie, e cila mbron interesat tuaja.

10. SHËRBIMET E REFERIMIT DHE TRANSFERIMIT TË Danushi Property

Na lejoni t’ju ndihmojme me transferimin kudo qe te jete dhe ne cdo kohe. Agjentet real estate te Danushi Property mund te ofrojne gjithashtu vizita per t’ju orientuar me zonen dhe informacione per te sapoardhurit lidhur me shkollat, mundesite per qera, lehtesirat e zones, variantet e perkohshme te banimit dhe shume te tjera.

 

11. INVESTIMI NËPËRMJET Danushi Property

Deshironi te investoni parate tuaja ne tregun e pasurive te paluajtshme?
Agjentet real estate te Danushi Property zoterojne njohurite dhe mjetet per te testuar tregun, si ne rastin kur ju shisni nje prone ose kur deshironi te beni nje investim te suksesshem.

Jemi gjithmone prane jush me sherbimet tona. Kontaktoni zyren tone ne cdo kohe.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -