Cfarë është dhe cfarë ofron “Mortgage Referral Program”.

Mortgage Referral Program është një servis inovativ dhe i suksesshem i krijuar nga DANUSHI Real Estate tashmë edhe ne Shqiperi.

Ndërmjet ketij servisi klienti mund të zgjedhë mes kushteve më të mira bankare në treg për momentin dhe të ketë nje asistent personal që ta ndihmojë atë në hapat e marrjes së një kredie për blerjen e shtëpisë. Asistenti personal është një ndihmës i klientit për ta udhëzuar atë në zgjedhjen më të mirë bankare të momentit dhe në grumbullimin e listës së gjatë të dokumentacionit të nevojshëm për të marrë një kredi. Gjithashtu klientët tanë gezojnë përparësi dhe shpejtësi në bankat te cilat ne i sygjerojmë.

Mundesitë e krijuara për klientin( cfarë ofron DANUSHI Real Estate?)

1. Ne i sqarojmë në mënyrë të detajuar të gjitha kushtet dhe kostot që lindin në marjen e një kredie këtu përfshihen (norma e saktë e interesit , kostot e fillimit të aplikimit si dhe kostot që ka klienti me palët e treta, noter, sigurim prone dhe hipotekë)
2. Seti i plotë i dokumentave që duhet të plotësojë për fillimin e aplikimit të kredisë në mënyrë që të mos ketë më kërkesa shtesë nga banka vetëm në raste specifike.
3. Marja e informacionit në kohë reale me stadin e kredisë duke pyetur direkt personelin e bankës i cili është dedikuar këtij bashkëpunimi.
4. Këshillim/referim për mundësi financimi
5. Proçedim/analizë në kohë reale
6. Konsulencë/zgjidhje profesionale financiare

PSE BANKING ME DANUSHI Real Estate?

1.Financim deri ne 75%
2.Kohezgjatje deri ne 30 vite
3.Norma interesi dhe kushte preferenciale
4.Asistenca personale e dedikuar  e plote gjate gjithe procesit
5. Zgjidhje mes opsioneve me te mira bankare

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -