Keshilla per bleresit

November 12, 2016|  Article By :   | 

agjenti-i-ndermjetesimit-te-pronave-danushi-property-vlore
PESË HAPA DREJT SHTËPISË TUAJ TE ËNDRRAVE
  1. Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj
  2. Vendosni buxhetin tuaj
  3. Filloni kërkimin
  4. Koha për vendim
  5. Urime! Ju jeni një pronar i një shtëpie
HAPI 1
PERCAKTONI KRITERET E KERKIMIT TUAJ
Si e perfytyroni shtepine tuaj te endrrave? A doni një kopsht, një oxhak, apo një shkollë aty pranë? Dëshironi të jetoni në vendin tuaj apo jashtë? Bëni një listë të dëshirave tuaja. Merrni kohën tuaj. Sepse përgatitja e plotë është gjysma e punës. Në fund të fundit, jo cdo dite ju do të blini një shtëpi, apartament apo një pjesë toke…
HAPI 2
VENDOSNI BUXHETIN TUAJ
Mos u joshni nga nje blerje impulsive. Ne ju rekomandojmë që të vendosni buxhetin tuaj më parë pasi kjo e bën blerjen shumë më të sigurt. Bëni një vlerësim të ndershëm të situatës tuaj financiare, tani dhe per të ardhmen. Gjithashtu mos harroni shpenzimet shtesë…
HAPI 3
FILLONI KËRKIMIN
Kërkimi juaj fillon me motorrin tonë të kërkimit qe ju lejon të lundroni nëpër database tonë të gjerë ne menyre te shpejte dhe me lehtësi. Zgjidhni llojin tuaj të shtëpisë, qytetin dhe vendin dhe vetëm klikoni për të aktivizuar motorrin e kërkimit. Ky mjet nuk është vetëm i dobishëm; është edhe i zgjuar. Kujton kriteret tuaja personale te kërkimit dhe përzgjedhjes në mënyrë që automatikisht mund të përmirësojmë rezultatet tuaja me çdo kërkim.
Por, ndoshta ju deshironi me shume te flisni me dikë? Nëse është kështu, specialist juaj i DANUSHI Real Estate është i gatshëm për t’ju ndihmuar. Në fund të fundit, dy mendje janë më mirë se një. Ju mund të përfitoni nga ekspertiza e konsulentit tuaj, kur ju vizitoni ndërtesat e zgjedhura së bashku. Specialisti juaj do te jete i informuar per cdo gje rreth lagjes ne fjale, si transporti publik, rrugë të përafrimit dhe shkollave qe ndodhen prane, gjithashtu edhe i azhornuar mbi çmimet. Për më tepër, ata mund tu përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me pronen.
HAPI 4
KOHA PËR VENDIM
Ka dy grupe – shitësit dhe blerësit. Specialisti juaj i DANUSHI Real Estate mund të luajë një rol kryesor në këtë situatë. Ata dinë rregullat e lojës, dhe do të sjellin të dyja palët së bashku për të krijuar një situatë të favorshme për të gjithë të përfshirët. Ata gjithashtu mund të ju ndihmojnë me të gjitha formalitetet, nga marrëveshja e shitjes paraprake në ekzekutimin e veprave noteriale.
HAPI 5
URIME! JU JENI NJË PRONAR I NJË SHTËPIE!
Shitja është kryer dhe është koha për të festuar. Por është edhe koha për ti thënë lamtumirë DANUSHI Real Estate? Jo, natyrisht jo! Ne do të vazhdojmë të ju ndihmojme edhe pas shitjes, me këshilla në lidhje me rinovimin e pronës, shërbimet komunale etj.
Nëse keni nevojë për ndihmë me një nga pesë hapat, ju lutem kontaktoni një zyrën DANUSHI Real Estate. Agjenti i Ndermjetesimit do të j’u japë këshilla personale, per të gjitha formalitetet.

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -