Këshilla për marrjen me qera.

KËSHILLA PËR MARRJEN ME QERA.
1. Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj
2. Vendosni buxhetin tuaj
3. Filloni kërkimin
4. Nënshkruajë një kontratë me qira
5. Zhvendosuni
HAPI 1
PËRCAKTONI KRITERET E KËRKIMIT TUAJ
Si do te ishte banesa/shtepia juaj me qera ideale? A doni një kuzhinë të pajisur, një oborr në natyrë, një vend parkimi? A doni të merrni me qira në vend apo jashtë vendit? Shkruani dëshirat tuaja. Pastaj zgjidhni shtëpi dhe apartamente që i plotësojnë këto kritere së bashku me këshilltarin tuaj DANUSHI Real Estate. Kjo metode do ju kursej shumë kohë dhe shpenzime.
HAPI 2
VENDOSNI BUXHETIN TUAJ
Marrja me qira është shumë më e lehtë në qoftë se keni vendosur buxhetin tuaj paraprakisht. Bëni një vlerësim të ndershëm të situatës tuaj financiare: a keni të ardhura fikse, mund të përballoni nje depozitë, çfarë është qiraja maksimale? Gjithashtu, mos harroni shpenzimet shtesë.
HAPI 3
FILLONI KËRKIMIN
Kërkimi juaj fillon me motorrin tonë të kërkimit qe ju lejon për të lundruar nëpër databasin tonë të gjerë ne menyre të shpejte dhe me lehtësi. Zgjidhni llojin tuaj të shtëpisë, qytetin dhe vendin dhe vetëm klikoni për të aktivizuar motorrin e kërkimit. Ky mjet nuk është vetëm i dobishëm; është edhe i zgjuar. Kujton kriteret tuaja personale te kërkimit dhe përzgjedhjes në mënyrë që automatikisht mund të përmirësojmë rezultatet tuaja me çdo kërkim.
Por, ndoshta ju deshironi me shume te flisni me dikë? Nëse është kështu, specialist juaj i DANUSHI Real Estate është i gatshëm për t’ju ndihmuar. Në fund të fundit, dy mendje janë më mirë se një. Ju mund të përfitoni nga ekspertiza e konsulentit tuaj, kur ju vizitoni ndërtesat e zgjedhura së bashku. Specialisti juaj do te jete i informuar per cdo gje rreth lagjes ne fjale, si transporti publik, rrugë të përafrimit dhe shkollave qe ndodhen prane, gjithashtu edhe i azhornuar mbi çmimet.
HAPI 4
NËNSHKRUAJË KONTRATËN E QIRASË
Dy partitë – oferta dhe kërkesa. Në mes është DANUSHI Real Estate-specialisti imobiliar, i cili luan një rol të rëndësishëm. Ata dinë rregullat e lojës dhe mund tju ndihmojnë për të hartuar një kontratë me kohë të përcaktuar qeraje. Ata gjithashtu do të marrin ne konsiderate të gjitha ndryshimet e fundit në ligjet e qirase.
HAPI 5
ZHVENDOSJA
Si të planifikoj një levizje të suksesshëm? Ke duhet të njoftoj? Ku mund të blej kuti per lëvizjen? Ju mund të gjeni të gjitha përgjigjet për pyetjet tuaja duke konsultuar agjentin e ndermjetesimit DANUSHI Real Estate.
Nëse keni nevojë për ndihmë me një nga pesë hapat, ju lutem kontaktoni  zyrën DANUSHI Real Estate. Agjenti Imobiliar do të ju japë këshilla personale dhe të paanshme për të gjitha formalitetet.

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -