MENAXHIM I PRONES

PRONA JUAJ ESHTE NE DUAR TE SIGURTA
Nëse ju doni diçka të bëre siç duhet, bëjeni vetë. Por nuk ndodh gjithmone keshtu. Merrni, për shembull, menaxhimin e pasurise tuaj. Kjo nuk është një detyrë e thjeshtë, pasi përfshin të gjitha llojet e çështjeve. Specialistet e pasurive te patundshme DANUSHI Real Estate mund të marrin të gjithë këtë punë nga duart tuaja per tju krijuar me lehtesira.
MENAXHIM  I PRONES
Edhe pasi të keni dhënë me qera pronën tuaj, profesionistët e pronave DANUSHI Real Estate mund të vazhdojnë për t’ju shërbyer ju. Shërbimet tona të menaxhimit të pronave janë veçanërisht të dobishme në qoftë se ju vetë jeni pronar i disa pronave.
Ju do të kurseni kohë, pasi ne do të bëjmë të gjitha veprimtaritë e administrimit të pronave tuaja
Ju do të kurseni para, pasi ne do arkëtojmë të ardhurat nga qeratë dhe do llogarisim të gjitha kostot tuaja në përpjesëtim.
Ju do të mësoni shumë informacione të dobishme, pasi ne do t’ju mbajmë të përditësuar me të gjitha ndryshimet në legjislacion dhe të sistemit të taksave
Ju gjithmonë do të jeni në përputhje me rregullat, pasi ne do të kontrollojmë nivelin e qerasë në përputhje me cilësinë e pronës suaj
Ju do të krijoni fitim, pasi ne do të menaxhojmë portofolin tuaj të pasurive të patundshme sipas nevojave tuaja personale
Për çdo informacion në lidhje me këto, mos hezitoni të dërgoni mesazhin tuaj më poshtë. Stafi i dedikuar i menaxhimit të pronave do ju kontaktojë personalisht.
DANUSHI Real Estate 
AGJENCI IMOBILIARE
Rr. Rushit Gurishova, VLORE
Zyre: 033 205 821
Mobile: +355 695196069
E-mail: danushi@propertyinvlora.com
website: www.danushiproperty.com

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -