Projekti i Vijës Bregdetare të Vlorës. XDGA Studio nga Belgjika, përfaqësuar nga Xaveer de Geyter u shpall fitues.

U zhvillua finalja e konkursit ndërkombëtar për vijën bregdetare të qytetit te Vlores. Në këtë konkurs morën pjesë 96 projekte.

Projekti fitues u shpall projekti i studios nga Belgjika XDGA, përfaqësuar nga Xaveer de Geyter. Ky projekt u shpall nga një juri ndërkombëtare.

Ky projekt shënon hapin e madh drejt Vlorës së shekullit të ri. Vlora është një vend i bukur i cili do të njIhet si një nga portat më të bukura të Mesdheut. Ky projekt do ti jap jetë vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, do të jetë një shembull qe do te ndiqet edhe në qytete të tjera. Vetëm një kompani projektimi do fitojë, por në të njëjtën kohë të gjithë të tjerët me idetë e tyre do te kenë dhënë një ndihmë të jashtëzakonshme. Ky projekt eshte cilësuar si projekti i Vlorës së shekullit të ri.

Faza e parë  e konkursit përfundoi me përzgjedhjen nga një juri ndërkombëtare të 5 propozimeve më të mira, mes 45 propozimeve të paraqitura. 5 propozimet e përzgjedhura prezantuan në Vlorë, projektet e tyre përpara Jurisë Ndërkombëtare Finale dhe qytetarëve të Vlorës.

Të përzgjedhurit që do të prezantonin propozimet e tyre përpara publikut të Vlorës, ishin:

L’AUC Paris, përfaqësuar nga Djamel Klouche, Francë

DOGMA, përfaqësuar nga Martino Tattara, Belgjikë – Itali

HFF, përfaqësuar nga Simon Hartmann, Zvicër

MBAS, përfaqësuar nga Matthias Bauer, Gjermani

XDGA, përfaqësuar nga Xaveer de Geyter, Belgjik

apartamente me qera ne Vlore shtepi pushimi ne vlore

Real-Estate in vlora apartamente pushimi ne vlore

Property21 Danushi banes per shitje ne vlore

apartament ne shitje ne vlotre apartamente per shitje ne Vlore

apartament per shitje ne vlore apartament per qera ne vlore

banesa me qera ne vlore apartament me qera ne vlore

 

        

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -