Prezantimi i zyres Danushi Property me Shoqaten e Ndertuesve Vlore.

January 6, 2013|  Article By : 

Prezantimi i zyres  Danushi Property me Shoqaten e Ndertuesve Vlore.

Danushi Property do të vazhdoje në traditën e krijuar tashmë edhe në Shqiperi duke i dhënë shërbim të plotë e asistencë klientëve të tij në Real Estate në qytetin e Vlores. Hapja e kësaj zyre përbën një eveniment të rëndësishëm per komunitetin e këtij qyteti te mrekullueshem që tashmë do të kenë një shërbim cilësor për të plotësuar kërkesat e tyre në Real Estate.  Pjesё e kёtij takimi ishte ekspertiza dhe njohuritё mbi pasuritё e patundshme ne qytetin e Vlores. Shpresojmë që bizneset e reja dhe ato ekzistuese nga Vlora apo mё gjerë, kolegё tё sё njëjtës fushë apo të lidhura me tregun imobiliar të kenë mundësinë që të komunikojnë gjerësisht dhe sinqerisht.  Hapja e zyres DANUSHI Property ne Vlore u prezantua me aktivitetin e organizuar nga DANUSHI Property  per promovimin e akivitetit te kesaj kompanie, me Dhomen e Trgetise dhe Industrise Vlore si dhe Shoqates se Ndertuesve Vlore .                                                                                                                                                                                                                                     Ne kete takim ku moren pjese subjektet dhe aktoret me te rendesishem te biznesit ne Vlore  u duk qarte interesimi i te gjithe te pranishmeve ne njohjen e aktivitetit te dhe bashkepunimit me interes te perbashket.  Te gjithe pjesmarresit ne takim mirepriten dhe e vleresuan shume hapjen e zyres  Danushi Property si nje sipermarrje ne kohen e duhur dhe nje domosdoshmeri ne tregun e pasurive te paluajteshme, natyrisht duke e vleresuar dhe si nje mundesi e mire ne funksion te biznesit dhe interesave te tyre.

Pas njё prezantimi tё detajuar të kompanisë Danushi Property dhe sherbimeve te ndermjetesimit  qe kjo agjenci do t’ju ofroje, u shperndane revista broshura,kartvizita. Me pas nje koktej per te ftuarit.

 

Leave a Reply

You must be logged in to Article a comment.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -