Detaje mbi Pronen

Ambjent biznesi restorant per shitje ne Vlore, Rruga Demokracia

Komerciale per shitje ne Vlore.9
  • Cmimi: €100,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 74.42 m2
  • Nr. Listimi: 807

OKAZION! Ambjent biznesi restorant per shitje ne Vlore, Rruga Demokracia.Ne cmim perfshihet siperfaqja e dyqanit, aredimi, si dhe aktiviteti, pasi aktualisht lokali eshte duke punuar.
Per te vizituar pronen dhe per detaje ju lutem kontaktoni ne tel. 00355695196069 ose email: danushi@propertyinvlora.com!

  • Me certifikate pronesie
  • Ne rruge kryesore
  • Shitet bashke me aktivitetin

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -