Detaje mbi Pronen

Ambjent Komercial Bar per shitje ne Vlore, Rr. Hasan Kushta

Bar per shitje ne Vlore 3
  • Cmimi: €85,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Tualet: 1
  • Siperfaqe: 69 m2
  • Nr. Listimi: 708

  • I mobiluar
  • Me certifikate pronesie
  • Ne rruge kryesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -