Detaje mbi Pronen

Ambjent Komercial Bar per shitje ne Vlore prane Portit

Ambjent Bar per shitje ne Vlore ne Skele2
  • Cmimi: €96,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Tualet: 1
  • Siperfaqe: 64 m2
  • Nr. Listimi: 489

  • Afer detit
  • Bar i Mobiluar
  • Me certifikate pronesie
  • Ne rruge kryesore
  • Zone parkimi

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -