Detaje mbi Pronen

Apartament per shitje ne Vlore, Rr. Enver Jaho

Apartament per shitje ne Vlore ekzistues 04
  • Cmimi: €21,500
  • Kategoria: Apartament
  • Dhoma: 1
  • Tualet: 1
  • Siperfaqe: 56 m2
  • Nr. Listimi: 650

Apartament per shitje ne Vlore, Rr. Enver Jaho. Rezidence ekzistuese pjeserisht e restauruar. Pozicionohet ne katin e pare me akses direkt ne rruge kryesore.

Per te vizituar pronen ju lutem kontaktoni ne telefonin +355 33 205821!

  • Me certifikate pronesie

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -