Detaje mbi Pronen

Dyqan me qera ne Vlore, Rr. Mis Durham – 33 m2

Dyqan per qera ne Vlore
  • Cmimi: €130
  • Kategoria: Komerciale
  • Tualet: 1
  • Siperfaqe: 33 m2
  • Nr. Listimi: 670

  • Rezidence e re
  • Zone parkimi

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -