Detaje mbi Pronen

Dyqan per shitje ne Vlore, ne Blv. Ismail Qemali

Komerciale per shitje ne Vlore
  • Cmimi: €80,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Tualet: 1
  • Siperfaqe: 80 m2
  • Nr. Listimi: 704

  • kati 2
  • Komerciale per shitje ne Vlore
  • Ne rruge kryesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -