Detaje mbi Pronen

Dyqan per shitje ne Vlore, Rr. Gjergj Araniti.

Dyqan per shitje ne Vlore.
 • Cmimi: €334,400
 • Kategoria: Komerciale
 • Dhoma: 1
 • Tualet: 3
 • Siperfaqe: 153.58 m2
 • Nr. Listimi: 738

 • Investim per qeradhenie
 • Kati 1
 • Me certifikate pronesie
 • Ne rruge kryesore
 • Rezidence e re
 • Zone parkimi

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -