Detaje mbi Pronen

Hotel per shitje ne Vlore

CIMG9178
  • Cmimi: €500,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 500 m2
  • Nr. Listimi: 423

Hotel per shitje ne Vlore. Shitet truall dhe objekt komercial hotel ne zonen e Kalase, vetem 30 metra nga deti.

  • Hotel per shitje ne Vlore
  • Pamje nga deti
  • Pamje panoramike
  • Truall dhe objekt komercial hotel per shitje ne Vlore
  • Vila pushimi per shitje ne Vlore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -