Detaje mbi Pronen

Hotel per shitje ne Sarande

Projekt i Hotelit per shitje ne Sarande 0
  • Cmimi: €1,500,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Dhoma: 5+
  • Tualet: 5+
  • Siperfaqe: 1028 m2
  • Nr. Listimi: 640

  • Hotel per shitje ne Sarande

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -