Detaje mbi Pronen

Magazine per qera ne Vlore

Magazine per qera ne Vlore qytet (1)
  • Cmimi: €1,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 1000 m2
  • Nr. Listimi: 554

Magazine me qera ne Vlore . Magazina ndodhet ne lagjen "24 Maji" ne qytetin e vlores. Disponon nje siperfaqe prej 1000 m2 toke ne te cilen 500m2 eshte ndertese. Magazina mund te funksionoj e ndare ne 5 hapsira me 100 m2 ose ne total per aktivitete te ndryshme.
Per me shume informacion kontaktoni agensin ne tel: +355 33 205 821!

  • Zone parkimi

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -