Detaje mbi Pronen

Njesi komerciale per shitje ne Vlore, Rruga Demokracia.

Njesi komerciale per shitje Vlore.4
  • Cmimi: €88,600
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 252.97 m2
  • Nr. Listimi: 793

Njesi komerciale per shitje ne Vlore, Rruga Demokracia. Njesia komerciale ka punime dhe istalime ekstra per te ushtruar aktivitete te ndryshme sherbimi bar, restorant etj.
Per te vizituar njesine komercialeju lutem kontaktoni ne tel. 0695196069 ose email: danushi@propertyinvlora.com!

  • I mobiluar
  • Me certifikate pronesie
  • Ne rruge kryesore
  • Zone parkimi

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -