Detaje mbi Pronen

Per shitje Aktivitet Biznesi Bar ne Vlore, BLV Ismail Qemali

Shitet Aktivitet Biznesi Bar ne Vlore Qender, cmimi 45.000 €
  • Cmimi: €45,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 130 m2
  • Nr. Listimi: 730

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -