Detaje mbi Pronen

Shitet ndertese 3 kateshe & aktiviteti ne Vlore, Kanine.

  • Cmimi: €600,000
  • Kategoria: Komerciale
  • Siperfaqe: 360 m2
  • Nr. Listimi: 719

  • E mobiluar
  • Komerciale per shitje ne Vlore
  • Ne rruge kryesore
  • Pamje panoramike

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -