Detaje mbi Pronen

Tokë bujqësore për shitje në Libofsh,pranë Manastirit të Ardenicës

Toke bujqesore per shitje prane Manastirit te Ardenices
  • Cmimi: €18,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 10000 m2
  • Nr. Listimi: 687

Tokë bujqësore për shitje në Libofsh,pranë Manastirit të Ardenicës. Toke bujqesore per ullinj. Tokat perreth prones jane te kultivuara me ullinj me prodhim te bollshem. Klime dhe pozicion i pershtatshem per kete peme.

Per me shume informacion ju lutem kontaktonine telefonin +355 695196069!

  • Me certifikate pronesie
  • Tokë për të mbjellë ullinj

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -