Detaje mbi Pronen

Toke bujqesore per shitje ne Llakatund Vlore

Toke per shitje ne Llakatund ne  Vlore 7
  • Cmimi: €25,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 10000 m2
  • Nr. Listimi: 129

Shitet toke bujqesore e kategorise se pare ne fshatin Llakatund Vlore. Toka ndodhet ne nje distance 8 km nga qyteti i Vlores dhe pozicionohet prane rruges automobilistike. Toka eshte e pershtashme per prodhime te ndryshme bujqesore si dhe per frutikulture. Toka disponon certifikaten e pronesise.Cmimi eshte mjaft i favorshem duke patur parasysh vendndodhjen dhe cilesine e tokes.

Per cdo informacion ju lutem na kontaktoni.

  • Me certifikate pronesie
  • Toke Bujqesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -