Detaje mbi Pronen

Toke bujqesore per shitje ne Sherishte Vlore

sherishte toke
  • Cmimi: €26,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2400 m2
  • Nr. Listimi: 493

Toke per shitje ne Sherishte te Vlores.Toka ndodhet ne fshatin Sherishte dhe pozicionohet ne rrugen kryesore.

  • Me certifikate pronesie
  • Prane rruges kryesore
  • Toke Bujqesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -