Detaje mbi Pronen

Tokë per shitje në Borsh Sarandë

Toke per shitje ne Borsh Sarande-C21 Danushi
  • Cmimi: €75,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 598 m2
  • Nr. Listimi: 375

Tokë per shitje në Borsh Sarandë. Pozicionohet 100 m larg plazhit.

Per detaje ju lutem na kontaktoni. Tel. +355 33 205 821

  • Me certifikate pronesie

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -