Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne Borsh Sarande

Toke per shitje ne Borsh 1
  • Cmimi: €200,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2000 m2
  • Nr. Listimi: 462

Toke per shitje ne Borsh Sarande. Pozicionohet 200 metra larg detit.
Per me shume informacion ju lutem kontaktoni ne tel. +355 33 205 821.

  • Toke per shitje ne Borsh Sarande

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -