Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne Radhime, Vlore.

radhime
  • Cmimi: €100,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 1000 m2
  • Nr. Listimi: 794

Toke per shitje ne Radhime, Vlore.
Per te vizituar pronen ju lutem kontaktoni ne tel. 0695196069 ose email: danushi@propertyinvlora.com!

  • Afer detit
  • Me certifikate pronesie

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -