Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne zonen e Radhimes Vlore

Toke per shitje ne Radhime
  • Cmimi: €10
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 484000 m2
  • Nr. Listimi: 371

Toke per shitje ne zonen e Radhimes Vlore.Toka ndodhet ne zonen turistike te gjirit te Radhimes dhe Orikumit.Prona disponon certifikaten e pronesise.

  • Me certifikate pronesie
  • Me studim urbanistik
  • Pamje nga deti

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -