Detaje mbi Pronen

Tokë për shitje në Radhimë.

Toke per shitje ne Radhime
  • Cmimi: €720,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 7200 m2
  • Nr. Listimi: 696

Tokë për shitje në Radhimë - 7200 m2 - Cmimi 100 eur/m2.
Per te vizituar pronen ju lutem kontaktoni ne telefonin +355 695196069!

  • Afer detit
  • Me certifikate pronesie
  • Pamje nga deti
  • Prane rruges kryesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -