Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne Tragjas Vlore

Truall per shitje tragjas1
  • Cmimi: €129,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 3000 m2
  • Nr. Listimi: 456

Toke per shitje ne Tragjas Vlore.Toka ndodhet ne hyrje te fshatit Tragjas ne nje distance rreth 1 km nga qyteti i Orikumit.Toka pozicionohet prane ruges kryesore dhe eshte mjaft e pershtatshme per ndertime rezidenciale turistike.Per me shume detaje na kontaktoni.

  • Afer detit
  • Me certifikate pronesie
  • Ndodhet prane rruges nacionale Vlore-Sarande
  • Truall per ndertim

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -