Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne Vlore, Dukat Fushe

Toke per shitje ne Dukat Fushe ne Vlore
  • Cmimi: €108,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2400 m2
  • Nr. Listimi: 636

Toke per shitje ne Vlore, Dukat Fushe

  • Toke are per shitje ne Dukat Fushe ne Vlore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -