Detaje mbi Pronen

Toke per shitje ne Lukove Sarande

Toke per shitje ne Lukove Sarande Albania7
  • Cmimi: €500
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2276 m2
  • Nr. Listimi: 571

Toke per shitje ne Lukove Sarande. Disponohet nje siperfaqe prej 2276m2 ne Lukove me pamje panoramike te detit Jon. Toke me studim urbanistik te gatshem per resorte turistike. Ne kete zone ka mundesi edhe per siperfaqe me te medha e disponueshme per fshatra turistike.
Per me shume informacion na kontaktoni ne tel : +355 69 51 96 069!

  • Toke per shitje ne Lukove me plan urbanistik
  • Toke per shitje ne Lukove Sarande

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -