Detaje mbi Pronen

Shitet toke me vresht në Llakatund Vlorë

Toke per shitje ne Llakatund ne  Vlore 6
  • Cmimi: €11,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 5000 m2
  • Nr. Listimi: 126

Shitet nje vresht me siperfaqe 5 dynum (5000m2) ne fshatin Llakatund Vlore. Vreshti ndodhet ne nje distance 8 km nga qyteti i Vlores. Vreshti ka 6 vjet qe eshte mbjelle dhe eshte ne vitin e 3 te prodhimit. Toka disponon certifikaten e pronesise.Cmimi eshte mjaft i favorshem duke patur parasysh vendndodhjen dhe cilesine e tokes.

Per cdo informacion ju lutem na kontaktoni.

  • Me certifikate pronesie
  • Toke Bujqesore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -