Detaje mbi Pronen

Truall & ndertese stalle per shitje ne Hoshtime, Vlore.

Truall & ndertese per shitje ne Hoshtime, Vlore.17
  • Cmimi: €103,200
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2580 m2
  • Nr. Listimi: 792

Truall & ndertese stalle per shitje ne Hoshtime, Vlore, me sip. truall 2580 m2 & sip. ndertim 997 m2.
Per te vizituar pronen ju lutem kontaktoni ne tel. 0695196069 ose email: danushi@propertyinvlora.com!

  • Me certifikate pronesie

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -