Detaje mbi Pronen

Truall ndertimi per shitje ne Kanine ne Vlore

Toke per shitje ne Kanine 1
  • Cmimi: €45,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 400 m2
  • Nr. Listimi: 448

  • Pamje e panderprere e detit
  • Prane rruges kryesore
  • Truall ndertimi per shitje ne Kanine

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -