Detaje mbi Pronen

Truall per shitje ne Jale Vlore

Truall per shitje ne Jale Vlore 1
  • Cmimi: €750,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 5000 m2
  • Nr. Listimi: 204

Truall per shitje ne Jale Vlore. Pozicionohet ne plazhin e Jales, prane fshatit Vuno, ne zonen me te bukur te bregdetit te jugut e percaktuar si zone per zhvillimin e turizmit elitar.Trualli kufizohet nga jugu me det dhe nga veriu me rrugen e re automobilistike.Vendodhja e truallit dhe bukurite e natyres qe e rrethojne i japin nje vlere te jashtezakonshme e cila rritet me shpejtesi duke patur parasysh dhe studimin urbanistik te zones. Beni tuajin kete truall unik ne llojin e tij, pasi investimi i juaj sot do te kete nje interes shume te madh ne nje te ardhme te shpejte.

Nxitoni te perfitoni nga ky okazion!

  • Afer detit
  • I Negociushem
  • Me certifikate pronesie
  • Ndodhet prane rruges nacionale Vlore-Sarande
  • Truall per ndertim

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -