Detaje mbi Pronen

Truall per shitje ne Vlore ne Tragjas

Truall per shitje tragjas2
  • Cmimi: €187,500
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 2500 m2
  • Nr. Listimi: 229

Truall per shitje ne Vlore ne Tragjas. Zona njihet per ajrin e paster, gjelberim pamje panoramike te maleve perreth dhe detit. Trualli perfshihet ne studimine ri te Orikumit per ndertime turistike. Pozicionohet 500 metra larg Ures se Orikumit.

Kontaktoni zyren tone per me shume detaje.

  • Ne rruge kryesore
  • Pamje panoramike
  • Truall per ndertim

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -