Detaje mbi Pronen

Truall per shitje ne Vuno

toke per shitje ne Vuno
  • Cmimi: €100,000
  • Kategoria: Toka
  • Siperfaqe: 1000 m2
  • Nr. Listimi: 465

  • Afer detit
  • Toke per shitje ne Vuno
  • Truall per ndertim
  • truall per shitje ne Vuno

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -