Detaje mbi Pronen

Truall dhe vile me 3 kate per shitje ne Kanine ne Vlore

Truall & Vile per shitje ne Kanine 11
 • Cmimi: €400,000
 • Kategoria: Toka
 • Dhoma: 5+
 • Tualet: 5+
 • Siperfaqe: 3183 m2
 • Nr. Listimi: 435

 • Me certifikate pronesie
 • Ne rruge kryesore
 • Pamje nga deti
 • Pamje panoramike
 • Truall dhe vile me 3 kate per shitje ne Kanine ne Vlore

Prona ne Harte

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -