DANUSHI PROPERTY ne Panairin Realex ne Prishtine Mars 2012

January 22, 2013|  Article By : 

DANUSHI PROPERTY pjesmarres ne Panairin Realex ne Prishtine Mars 2012.

Ne ambjentet e Hotelit Swis Diamond ne Prishtine nga data1-3 Mars 2012 u zhvillua panairi i Real Estate i organizuar nga kompania REALEX. Ne kete panair mori pjese dhe zyra jone DANUSHI PROPERTY e cila prezantoi ne kete panair pasurite e paluajteshme te Rivieres se Jugut te Shqiperise si apartamente per shitje, toka per shitje, vila, si dhe mundesi investimi ne bregdetin e bukur te Vlores. Stenda e zyres sone u vizitua nga pjesemaresit ne kete panair te cilet treguan mjaft interesim per te investuar ne bregdetin e Vlores sidomos per blerje te apartamenteve, toka , vila, si dhe per shtepi pushimi dhe apartamente me qera sezonale. Gjithashtu interesim pati dhe nga zyrat Real Estate qe operojne ne Kosove per te bashkepunuar me zyren tone.

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -