Danushi Property ne panairin Realex Tirane ne Shtator 2011

January 22, 2013|  Article By : 

DANUSHI PROPERTY Real Estate Agjenci Vlore pjesemarrese ne panairin Realex Tirane, ne Shtator 2011.

Nga data 8-11 Shtator 2011 ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve ne Tirane u zhvillua panairi per pasurite e paluajteshme dhe ndertimin.

Ne kete panair moren pjese agjensi te ndermejetsimit te pasurive te paluajteshme si dhe firma ndertimi nga Shqiperia.

Ne panair mori pjese dhe agjensia jone Danushi Property ku prezantoi ne kete panair apartamente per shitje, vila per shitje, toka dhe troje per shitje, komerciale, projekte te reja, apartamente me qera, apartamente dhe shtepi per pushime ne bregdetin e Vlores dhe te jugut te Shqiperise.

Stenda jone pati ineres te vecante nga vizitoret si vendas dhe te huaj pasi sic rezulton investitore te ndryshem e shohin me interes te vecante bregdetin e Vlores dhe te jugut te Shqiperise kjo dhe per faktin e bukurise dhe natyres se vecante qe ofron ky bregdet.

Property21Danushi panairi Tirane16Property21Danushi panairi Tirane15Property21Danushi panairi Tirane14Property21Danushi panairi Tirane11Property21Danushi panairi Tirane12Panairi Tirane Real Estate

Leave a Reply

You must be logged in to Article a comment.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -