Rreth Nesh

                                                                                                                    DANUSHI REAL-ESTATE DANUSHI Real Estate, e njohur në industrinë e Pasurive të Paluajtshme në qytetin e Vlorës dhe Jugun e Shqiperisë, punon vazhdimisht për të siguruar një nivel të lartë shërbimi të personalizuar në shitblerjen e pasurive të paluajtshme, nëpërmjet përkushtimit, shërbimit profesional, komunikimit të vazhdueshëm dhe pasionit për biznesin.

Agjentët tanë janë profesionistë real estate, të trajnuar dhe me eksperiencë në tregun e shitblerjeve të Pasurive të Paluajtshme

Shërbimi në agjencinë tonë i siguron blerësve, shitësve dhe investitoreve në prona të paluajtshme, një experience të plotë dhe të gjithaneshme, asistencë dhe shërbim përgjatë gjithë procesit.

DANUSHI Real Estate ju jep një mbështetje të fortë, duke i cuar shitësit drejt qëllimeve të tyre financiare dhe duke ndihmuar blerësit të realizojnë ëndrrën për të pasur shtëpine e tyre.

Cdo ditë përpiqemi për të përdorur forcen tonë për t’ju ndihmuar që të jeni të suksesshëm në blerjen, shitjen apo dhënien me qera të pasurive të paluajtshme.

DANUSHI Real Estate, është e gatshme të punojë për ju!

Ne ju japim juve mundësi të perdorni një gamë të plotë shërbimesh, të hartuara për të shitur ose blerë shtëpinë tuaj dhe ju vijmë juve në ndihmë për të vendosur cmimin e duhur, duke u shqetësuar sa më pak. Ju do të keni mbështetjen e agjentëve tanë imobiliar, me profesionalizmin dhe përkushtimin e tyre.

DANUSHI Real Estate: Eksperienca jonë në shërbimin tuaj!

Ne ju japim juve mundësi të perdorni një gamë të plotë shërbimesh, të hartuara për të shitur ose blerë shtëpinë tuaj dhe ju vijmë juve në ndihmë për të vendosur cmimin e duhur, duke u shqetësuar sa më pak. Ju do të keni mbështetjen e agjentëve tanë imobiliar, me profesionalizmin dhe përkushtimin e tyre.

DANUSHI Real Estate: Eksperienca jonë në shërbimin tuaj!

 

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -