Shisni ose Jepni me qera pronën tuaj!

Për të shitur apo Dhënë me qera pronën tuaj ju lutem  kontaktoni Agjencinë DANUSHI Real Estate.

Prona juaj do të marketohet në mënyrë profesionale nga ekspertët tanë imobiliarë.

DERGONI NE ADRESEN TONE TE EMAIL-it: danushi@propertyinvlora.com

Të dhënat e pronës tuaj si:  Adresen, sipërfaqen, ndarjen e brendeshme, llojin e dokumentit të pronësise & planimetritë perkatëse si dhe fotot që dispononi në formatin dixhital.

Të dhënat tuaja personale si: Emer & Mbiemer, Telefonin tuaj që të mund t’ju kontaktojmë, si dhe komentet tuaja.

Comments are closed.

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -