Results For Tag: Apartamente per shitje qera shtepi pushimi ne Vlore

Shisni ose Jepni me qera pronën tuaj!

are-you-sure-of-selling-your-home

Për të shitur apo Dhënë me qera pronën tuaj ju lutem  kontaktoni Agjencinë DANUSHI Real Estate. Prona juaj do të marketohet në mënyrë profesionale nga ekspertët tanë imobiliarë. DERGONI NE ADRESEN TONE TE EMAIL-it: danushi@propertyinvlora.com Të dhënat e pronës tuaj si:  Adresen, sipërfaqen, ndarjen e brendeshme, llojin e dokumentit të pronësise & planimetritë perkatëse...

Read more »

MENAXHIM I PRONES

renting-a-home-with-danushi-real-estate

PRONA JUAJ ESHTE NE DUAR TE SIGURTA Nëse ju doni diçka të bëre siç duhet, bëjeni vetë. Por nuk ndodh gjithmone keshtu. Merrni, për shembull, menaxhimin e pasurise tuaj. Kjo nuk është një detyrë e thjeshtë, pasi përfshin të gjitha llojet e çështjeve. Specialistet e pasurive te patundshme DANUSHI Real...

Read more »

Këshilla për marrjen me qera.

renting-house-through-professional-estate-agency-danushi-real-estate

KËSHILLA PËR MARRJEN ME QERA. 1. Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj 2. Vendosni buxhetin tuaj 3. Filloni kërkimin 4. Nënshkruajë një kontratë me qira 5. Zhvendosuni HAPI 1 PËRCAKTONI KRITERET E KËRKIMIT TUAJ Si do te ishte banesa/shtepia juaj me qera ideale? A doni një kuzhinë të pajisur, një oborr...

Read more »

Procesi i kryerjes së një transaksioni kërkon Profesionistë të Pronave

Blerja e një shtëpie të re, është një ndër gëzimet e veçanta që një çift i ri apo një familje përjeton në jetën e saj. Por, jo gjithmonë kërkimi i një banese rezulton me sukses. Mes ofertave të shumta dhe pamundësisë suaj për t’i vizituar të gjitha, lind domosdoshmëria e ndihmës...

Read more »

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -