Results For Tag: Blerja e nje shtepie

Keshilla per bleresit

November 12, 2016|  Article By :   | 

PESË HAPA DREJT SHTËPISË TUAJ TE ËNDRRAVE Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj Vendosni buxhetin tuaj Filloni kërkimin Koha për vendim Urime! Ju jeni një pronar i një shtëpie HAPI 1 PERCAKTONI KRITERET E KERKIMIT TUAJ Si e perfytyroni shtepine tuaj te endrrave? A doni një kopsht, një oxhak, apo një...

Read more »

Blerja e nje shtepie

Blerja e nje shtepie, eshte nje investim i zgjuar dhe stimulues per te ardhmen tuaj. Nese jeni bleres per here te pare duke shpresuar te futeni ne treg apo nje pronar shtepie me eksperience ne kerkim te blerjes se pronave te reja, tani mund te jete koha per te blere....

Read more »

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -