Results For Tag: DANUSHI Property

Blerja e nje shtepie

Blerja e nje shtepie, eshte nje investim i zgjuar dhe stimulues per te ardhmen tuaj. Nese jeni bleres per here te pare duke shpresuar te futeni ne treg apo nje pronar shtepie me eksperience ne kerkim te blerjes se pronave te reja, tani mund te jete koha per te blere....

Read more »

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -