Results For Tag: Investim ne Vlore

MENAXHIM I PRONES

renting-a-home-with-danushi-real-estate

PRONA JUAJ ESHTE NE DUAR TE SIGURTA Nëse ju doni diçka të bëre siç duhet, bëjeni vetë. Por nuk ndodh gjithmone keshtu. Merrni, për shembull, menaxhimin e pasurise tuaj. Kjo nuk është një detyrë e thjeshtë, pasi përfshin të gjitha llojet e çështjeve. Specialistet e pasurive te patundshme DANUSHI Real...

Read more »

Projekti i Vijës Bregdetare të Vlorës. XDGA Studio nga Belgjika, përfaqësuar nga Xaveer de Geyter u shpall fitues.

apartamente me qera ne Vlore

U zhvillua finalja e konkursit ndërkombëtar për vijën bregdetare të qytetit te Vlores. Në këtë konkurs morën pjesë 96 projekte. Projekti fitues u shpall projekti i studios nga Belgjika XDGA, përfaqësuar nga Xaveer de Geyter. Ky projekt u shpall nga një juri ndërkombëtare. Ky projekt shënon hapin e madh drejt Vlorës...

Read more »

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -