Results For Tag: Prona per qera

Shisni ose Jepni me qera pronën tuaj!

are-you-sure-of-selling-your-home

Për të shitur apo Dhënë me qera pronën tuaj ju lutem  kontaktoni Agjencinë DANUSHI Real Estate. Prona juaj do të marketohet në mënyrë profesionale nga ekspertët tanë imobiliarë. DERGONI NE ADRESEN TONE TE EMAIL-it: danushi@propertyinvlora.com Të dhënat e pronës tuaj si:  Adresen, sipërfaqen, ndarjen e brendeshme, llojin e dokumentit të pronësise & planimetritë perkatëse...

Read more »

Këshilla për marrjen me qera.

renting-house-through-professional-estate-agency-danushi-real-estate

KËSHILLA PËR MARRJEN ME QERA. 1. Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj 2. Vendosni buxhetin tuaj 3. Filloni kërkimin 4. Nënshkruajë një kontratë me qira 5. Zhvendosuni HAPI 1 PËRCAKTONI KRITERET E KËRKIMIT TUAJ Si do te ishte banesa/shtepia juaj me qera ideale? A doni një kuzhinë të pajisur, një oborr...

Read more »

RentalsinAlbania.com pjese e Danushi Property tashme on line per reklamimin e prones tuaj

Danushi Property & Rentals është Agjenci Ndermjetësimi Prona në Vlorë, Shqipëri, ju mban të përditësuar mbi ofertat më të mira mbi tregun e Pronave të Patundshme. Për të reklamuar dhe promovuar pronën tuaj pa pagesë, kontaktoni me agjencinë Danushi Property me adrese: Rr. Rushit Gurishova, Vlore. AL. : nëpërmjet telefonit +355 33...

Read more »

Apartament per shitje ne Vlore,Apartamente per qera ne Vlore,Troje per shitje Vlore,Agjensi Shitje dhe Qera ne Vlore -